Informació

Aquesta és la pàgina de viatges d’en Joan Molar. Parlarem de viatges i sortides en família. Us recomanaré bons hotels i restaurants especialment interessants. Espero que us agradi i us sigui ben útil. Les sortides estan pensades amb centre Barcelona.

Esta es la página personal de viajes de Juan Molar. Aquí hablaremos de viajes y salidas en família. Os indicaré buenos hoteles y restaurantes especialmente interesantes. Espero que os guste y os sea muy útil. Las salidas estan pensadas con epicentro en Barcelona.

This is the John Molar’s travels website. They are family trips. I’ll tell you some good hotels and restaurants. I hope you enjoy this web. I wish it would be useful to you. The center is Barcelona city.

Vous êtes dans la web de voyages de Jean Molar. Je vais y afficher des voyages en famille. Je vous indiquerai des bons hôtels et des restaurants spécialement intéressants. J’espère que vous apprécierez mon travail et vous sera très utile. Les sorties sont conçues avec le centre à Barcelonne.

12 pensaments sobre “Informació

  1. Per si és del vostre interès i en podeu fer difusió, gràcies!
    Des de fa 5 anys, el Museu de Sant Boi de Llobregat el primer cap de setmana de Juny organitza els Lvdi Rvbricati. Durant els dies 6 i 7 de Juny es portaran a terme tallers i activitats de reconstrucció històrica d’època romana en diversos espais patrimonials de Sant Boi. Enguany el fil conductor dels Lvdi Rvbricati són els déus i els mites que giren al voltant del foc, IGNIS.
    Us convidem a gaudir i a aprendre de la cultura romana de manera diferent i en família. Podreu participar en tallers, conèixer personatges mitològics i aprendre de manera divertida.
    A més, si voleu participar en un autèntic sopar romà podeu venir al Rubricati Convivium el divendres 19 de Juny.
    Lvdi Rvbricati MMIX.
    La festa romana de Sant Boi
    Dissabte 6 de Juny de 17.00 a 21.00 h.
    Diumenge 7 de Juny d’ 11.00 a 14.00 h.
    Entrada lliure.
    Rubricati Convivium.
    Banquet a la riba del Llobregat
    Divendres 19 de Juny a les 21.00 h.
    Preu: 36 €.

    Més informació (15 dies abans us enviarem el programa):
    Museu de Sant Boi
    C/Hospital 9
    Telf. 93 635 12 50 / Fax. 93 654 52 81
    museu@santboi.cat
    http://www.museusantboi.org / http://museusantboi.blogspot.com

    1. Benvolgut Oriol. Moltes gràcies per la proposta, que accepto encantat. El teu bloc és una maravella. La gent del Maresme, entre els quals m’hi vull comptar, (tinc la dona i la mare d’Arenys de Munt), tenim sort de tenir gent i pàgines com la teva. Una forta abraçada. Joan

  2. Si us agrada la Meteo, aquest cap de setmana (18-20 de juliol del 2014) ens visita a la Casa de Colònies Els Olivers d’Horta de Sant Joan en Jordi Mazón.

    Es la segona vegada que tenim el plaer que ens faci gaudir amb els seus experiments i alhora aprenem, grans i petits, conceptes meteorologics que escoltem de manera quotidiana però que per la seva complexitat ens costa de compendre: pressió atmosfèrica, nuvols, clima…

    Feu una ullada a l’enllaç. Si us interessa, ens veiem a Horta aquest cap de setmana !

    http://www.elsolivers.com/portfolio-item/taller-de-meteo-amb-jordi-mazon

    1. Horta de Sant Joan, els Ports, la Terra Alta, els rius d’aigües netes, banyades fantàstiques, pobles plens d’art, boscos maravellosos… quin bon cap de setmana us espera!. Quantes coses a fer, a gaudir!.

    1. Hola Carme!
      El Tren de La Rhune circula todos los días desde el 14 de febrero hasta el 1 de noviembre.
      Las tarifas son: 18 € mayores y de 4 a 12 años (porque gratis para los menores de 4 años) son 11 €
      Hau un tren cada 35 minutos entre las 9h30 hasta 11h30 horas. Y por la tarde 14h00 hasta 16h00 horas.
      El último tren desde la cima de la montaña sale a las 12h00 y a las 17h00
      Algunas salidas pueden ser canceladas en función del tiempo o de la afluencia.
      El tiempo mínimo de estancia en la cima es de 35 minutos. Pero los visitantes pueden elegir cualquier tren para bajar.
      Espero que haya contestado tus dudas.
      Un abrazo,
      Joan Molar

  3. Hola, bones!
    Et passo link de la Festa Major d Estanyol, un petit poblet del Gironés que és una maravella!
    Pertany a la parroquia de Bescanó.
    Aprofiteu la seva festa major per visitar lo!

    1. Cert. Un poblet encantador, no gaire lluny de Girona capital. Havíem sopat moltes vegades en un restaurant deliciós, que potser encara és obert. Moltes gràcies. Publicarem l’article!.

  4. Joan…., senzillament estic impressionat amb el teu treball. Llegint el teu bloc sols puc pensar que ets una persona singular, culte i un exemple a seguir. Jo també tinc el meu bloc, però no té res a veure (skyplanetsbcn). De tant en tant penjo algunes de les meves fotografíes astronòmiques… Una de les meves passions és viatjar, o senzillament gaudir de la humanitat de les activitats de pobles i persones. Per aquest motiu et vaig trobar, et segueixo periòdicament, i m’ admiro sempre.
    Gràcies per la teva gran feina!

    Jaume

    1. Gràcies, Jaume. Com tu sóc un apassionat dels viatges i ho faig en família. Ara mateix vaig a fer una ullada al teu bloc de fotografia astronòmica. Una altra manera de viatjar ben bonica. Una abraçada. Joan

Deixa un comentari