Pessebre vivent de Santa Pau


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Sempre és agradable pujar a la Garrotxa, sobretot per a un gironí com jo. Ara, encara que sigui hivern, i la natura estigui adormida, malgrat pugui fer fred, pluja 0 vent, sempre és una romàntica aventura tornar, a la terra dels volcans. I ara us proposem arribar-vos aquest Nadal i Sant Esteve, fins Santa Pau. Aquesta vila increible, amb un castell ferreny, una plaça porxada de pessebre i un casc medieval de somni, ens proposa un pessebre, precisament, i vivent. Una proposta que feia anys no es veia a Santa Pau. I és inaudit, perquè la vila closa de Santa Pau és un escenari de pel·lícula per un pessebre. El poble mateix ho és!. Hi haurà representacions el 25 i 26 de desembre de 2013 a les set de la tarda. Ja ho sabeu. Podeu aprofitar per passar el cap de setmana als volcans d’Olot. Santa Margarida, amb el seu conus perfectament conservat. Croscat, amb el tall geològic. O bé passejar per la maravellosa fageda d’en Jordà, mai no l’heu vist pelada. Per dormir i menjar bé, Cal Sastre. De qualitat. Amb encant. Preus en consonància. El restaurant a la mateixa plaça. L’hotel, amb habitacions familiars, sota el poble. Reserva imprescindible. També hem menjat al curiós El Fesol, molt apropiat. Tel. 972 680 256. Un restaurant molt atípic al mig de Santa Pau. Portal de Mar és un restaurant sofisticat i acollidor, al casc medieval també. A la carretera teniu El Mas Nou. Un restaurant típic, cuina casolana. El Bellavista ofereix menú, i un allotjament en una casa de colònies amb habitacions familiars. Sense pretensions, ben senzill. A les afores de Santa Pau, en un entorn natural idílic, a peu dels volcans i de la carretera que va, o ve, de Olot, teniu Can Xel. Un restaurant de tota la vida, amb un jardí magnífic, camp per còrrer i molt de bosc. També ofereix allotjament en habitacions i apartaments. Un clàssic. Bon pessebre a la Garrotxa!.

Siempre es especialmente agradable subir a la Garrotxa, sobre todo para un gerundense como yo. No importa que sea invierno, cuando la naturaleza está dormida. Es evidente que el otoño o la primavera, o incluso el verano, es mejor época. Pero algo debemos hacer con los niños en estos largos meses de frío y viento. Por eso, para sacar a los niños de casa, les proponemos hoy la agradable aventura de volver, una vez más a Santa Pau. Esta villa increible, con un castillo roquero, una plaza porticada de pesebre y un casco medieval de ensueño, nos propone un pesebre viviente. En un pueblo que lo és el mismo. Podéis aprovechar para pasar el fin de semana en los volcanes de Olot. El Santa Margarita, con su cono perfectamente conservado. El Croscat, con el corte geológico. O bien pasear por la maravillosa Fageda d’en Jordà, nunca la han visto desnuda, hivernal. Para dormir y comer bien, Cal Sastre. De calidad. Con encanto. Precios en consonancia. El restaurante en la misma plaza. El hotel, con habitaciones familiares, bajo el pueblo. Reserva imprescindible. También hemos comido en el curioso El Fesol, nombre muy apropiado. Tel. 972 680 256. Un restaurante muy atípico en medio de Santa Pau. Portal de Mar es un restaurante sofisticado y acogedor, en el casco medieval también. En la carretera tiene El Mas Nou. Un restaurante típico, cocina casera. El Bellavista ofrece menú, y un alojamiento en una casa de colonias con habitaciones familiares. Sin pretensiones, muy sencillo. En las afueras de Santa Pau, en un entorno natural idílico, a pie de los volcanes y de la carretera que va o viene, de Olot, tiene Can Xel. Un restaurante de toda la vida, con un jardín magnífico, mucho campo para correr y mucho bosque. También ofrece alojamiento en habitaciones y apartamentos. Un clásico.

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