Visites guiades a Sant Sadurní


amatller

L’oficina de turisme de Sant Sadurní d’Anoia ofereix una visita combinada a dos espais molt interessants. Un és el Centre d’Interpretació del Cava, i l’altra l’Espai sobre la Xocolata de l’empresa Simón Coll. I tot a un preu reduït de 7 euros, ambdues visites juntes. El Centre d’interpretació del cava “Fassina”, és un modern espai d’exposició, recentment inaugurat, que està ubicat en una destil·leria construïda l’any 1814, remodelada. En un recorregut molt interessant ens proposa conèixer els orígens del cava, la història de les vinyes i la indústria vitivinícola. La visita dura una hora llarga, i inclou una degustació de cava, pels adults. En canvi l’Espai Xocolata de Simón Coll és una indústria centenària de xocolates, que fabrica la marca Amatller, de tota la vida. La visita a aquest espai ens porta a l’apassionant món de la xocolata. Es tracta d’un recorregut guiat, on podem seguir la fabricació del producte en viu, allà mateix, i fer un tast de xocolata, adults i infants. El temps de la visita torna a ser d’una hora i, com hem dit, podreu tastar boníssima xocolata. El CIC Fassina, Centre d’Interpretació del Cava de Sant Sadurní, obre de 10 a 14 hores cada dia menys dilluns. Les xocolates Simón Coll, fan el mateix horari, cada dia. No us perdeu aquestes visites familiars. Tot i que Sant Sadurní està a poc més de mitja hora en cotxe de Barcelona, per l’autopista AP-7, direcció Tarragona, potser us caldrà quedar-vos a dinar per allà. Si aneu de pic-nic, o de barbacoa, us recomanem fer-lo a les Caves Blancher, on ho podeu tenir tot a mà i, a més, visitar unes altres caves per arrodonir el dia. Si aneu de restaurant ens plaurà de recomar-vos-en uns quants. Comencem per un lloc d’altíssim nivell: La Cava d’en Sergi. Cuina cuidada, d’autor. Preus en consonància. La Fonda Neus, un establiment de sempre, amb habitacions, proposa menús que no estan gens malament. Unes altres caves, les Canals i Domingo, també proposen visites a l’establiment i menjar en el seu restaurant. Bons menús en un lloc de carn a la brasa. Fora de Sant Sadurní, però al mig de les vinyes del Penedès, no podem deixar d’esmentar la fantàstica cuina del restaurant Cal Xim de Subirats, encara que tingui un preu elevat. Qualitat a tota prova. Bon cava i xocolata!.

La oficina de turismo de Sant Sadurní d’Anoia ofrece una visita combinada a dos espacios muy interesantes. Uno es el Centro de Interpretación del Cava, y la otra el Espacio sobre el chocolate de la empresa Simón Coll. Y todo a un precio reducido de 7 euros, ambas visitas juntas. El Centro de interpretación del cava “Fassina”, es un moderno espacio de exposición, recientemente inaugurado, que está ubicado en una destilería construida en 1814, muy bién remodelada. En un recorrido muy interesante se nos propone conocer los orígenes del cava, la historia de los viñedos y la industria vitivinícola. La visita dura una hora larga, e incluye una degustación de cava, para los adultos. El espacio de chocolates Simón Coll, se ubica en una industria centenaria de chocolates, que fabrica la marca Amatller, de toda la vida. La visita a este espacio nos lleva al apasionante mundo del chocolate. Se trata de un recorrido guiado, donde podemos seguir la fabricación del producto en vivo, allí mismo, y hacer una cata de chocolate, adultos y niños. El tiempo de la visita vuelve a ser de una hora y, como hemos dicho, se puede probar su chocolate. El CIC Fassina, Centro de Interpretación del Cava de Sant Sadurní, abre de 10 a 14 horas cada día menos lunes. Los chocolates Simón Coll, hacen el mismo horario, todos los días. No se pierdan estas visitas familiares. Aunque Sant Sadurní está a poco más de media hora en coche de Barcelona, ​​por la autopista AP-7, dirección Tarragona, podrían tener que quedarse a comer por allí. Si vais de picnic, o de barbacoa, se os recomienda comer en las Cavas Blancher, donde tener todo lo necesario a mano y, además, visitar otras cavas para redondear el día. Si vais de restaurante os vamos a recomendar unos cuantos. Empezamos por uno de altísimo nivel: La Cava de Sergi. Cocina cuidada, de autor. Precios en consonancia. La Fonda Neus, un establecimiento de siempre, con habitaciones, propone menús que no están nada mal. Otras cavas, las Canals y Domingo, también proponen visitas al establecimiento y comer en su restaurante. Buenos menús de carne a la brasa. Fuera de Sant Sadurní, pero en medio de los viñedos del Penedès, no podemos dejar de mencionar la fantástica cocina del restaurante Cal Xim de Subirats, aunque tenga un precio elevado. Calidad a toda prueba. ¡Buen cava y chocolate!.

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