Braga


braga

Aquesta bellíssima ciutat portuguesa està ben al nord, tocant a Galicia. És una vila petita, amb un casc antic ple de palaus i d’esglèsies. Però sense cap mena de dubte el principal motiu per fer una parada a Braga està a uns tres kms. de la ciutat. Es tracta del fenomenal santuari barroc del Bom Jesús do Monte. Rodejat d’un magnífic parc, enlairat dalt d’un turó, per arribar-hi cal pujar un munt d’escales. Això si, per l’escalinata més famosa que hi ha al món. Vegeu la foto. És tan escenogràfic que sembla mentida que no sigui un decorat. Nosaltres vàrem dormir a l’hotel del Parc, darrera mateix del santuari.

Esta bellísima ciudad portuguesa está al norte, junto a Galicia. Es una villa pequeña, con un casco antiguo lleno de palacios e iglesias. Pero sin duda el principal motivo para hacer una parada en Braga está a unos tres kms. de la ciudad. Se trata del fenomenal santuario barroco del Bom Jesús do Monte. Rodeado de un magnífico parque, elevado sobre una colina, para llegar hay que subir un montón de escaleras. Eso si, por la escalinata más famosa que hay en el mundo. Véase la foto. Es tan escenográfico que parece mentira que no sea un decorado. Nosotros dormimos en el hotel del Parque, detrás mismo del santuario.

This beautiful Portuguese city is on the north, next to Galicia. It is a small city with an old town full of palaces and churches. But undoubtedly the main reason to make a stop in Braga is about three kms. in the city. This is the great baroque sanctuary of Bom Jesus do Monte. Surrounded by a magnificent park, off the top of a hill to get there is climb a lot of stairs. That if, for the most famous staircase in the world. See photo. Scenery is as it seems lie than a decoration. We were sleeping in the hotel’s Park, behind the sanctuary itself.

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s