Sant Ramon


Sant Ramon és un bonic poble de la plana de la Segarra, entre Calaf i Cervera. Hi podeu accedir a través de l’eix transversal, o bé des de La Panadella via Sant Guim de Freixenet. El poble no tindria res d’especial si no fos pel magnífic convent renaixentista. Tan emblemàtic és que l’anomenen l’Escorial de la Segarra. A Catalunya no sobren els convents d’aquests segles i que l’edifici conté les restes de Sant Ramon i, a més, és el centre neuràlgic de l’ordre dels Mercedaris. Aneu-hi i visiteu-ne el temple, el claustre, els racons. Podeu fer un volt per la comarca: Montfalcó Murallat, Les Oluges, on podeu dormir en un castell. Podeu també passar la nit en un dels molts allotjaments rurals. Per dinar teniu molts restaurants a Sant Ramon i pels voltants. A nosaltres ens agrada el de Montfalcó Murallat. No oblideu de fer la ruta pels castells de la Segarra.

Sant Ramon es un bonito pueblo de la Segarra, entre Calaf y Cervera. Podeis acceder a través del eje transversal, o bien desde La Panadella vía Sant Guim de Freixenet. El pueblo no tendría nada de especial si no fuera por el magnífico convento renacentista. Tan emblemático es que le llaman el Escorial de la Segarra. En Cataluña no sobran los conventos de estos siglos y el edificio contiene los restos de San Ramón, siendo el centro neurálgico de la orden de los mercedarios. Visiten su templo, el claustro, y los rincones. Pueden dar un paseo por la comarca: Subir a Montfalcó Murallat, a Les Oluges, donde podran dormir en un castillo. Pueden también pasar la noche en uno de los muchos alojamientos rurales. Para comer hay diversos restaurantes en San Ramón y los alrededores. A nosotros nos gusta el de Montfalcó Murallat. No olvide hacer la ruta por los castillos de la Segarra.

San Ramon is a pretty village from the Segarra, between Calaf and Cervera. You can access through the Panadella and San Guim of Freixenet. The people would not have anything special if it were not for the magnificent Renaissance convent. So emblematic that is called “the Segarra’s Escorial”. in Catalonia are not some convents like this. It contains the remains of San Ramon and is the heart of the order of Mercedarios. Go there and visit their church and the cloister. You can walk the country. Go to Montfalcó, the Oluges, where you can sleep in a castle. You can also spend the night in one farm. For lunch you have a lot of restaurants in San Ramon and the surrounding area. We like the restaurant Montfalcó. Do not forget to make the path for the Segarra’s castles.

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s